ALBLASSERDAM – Zo’n twintig jongeren tussen de twaalf en vijftien jaar oud zijn zaterdagochtend 13 oktober 2018 gestart met 24 uur lang trampolinespringen in de Ontmoetingskerk in Alblasserdam. De tieners van de TTV-KLUP springen om de beurt en soms tegelijk op de trampoline. Zij willen op die manier zoveel mogelijk geld ophalen voor ‘Kinderen in de knel’; een actie van ‘Kerk in Actie’ om kinderarbeid te bestrijden en te zorgen voor goed onderwijs wereldwijd.

De jongeren springen de hele nacht door. Zondagochtend is de actie afgelopen. Publiek is nog de hele avond, nacht en ochtend welkom. De springers kunnen gesponsord en aangemoedigd worden. Verder is er een verloting en kunnen bezoekers wat lekkers kopen zoals taart, hamburgers, patat en drinken. Iedereen is van harte welkom.

Het is de derde keer dat er een 24uurs-actie wordt gehouden in de kerk. Eerder werd er al eens 24 uur gefietst en 24 uur geschommeld. Dit jaar kwamen de jongeren zelf met het idee om op de trampoline te gaan springen.