Jaylen Matena 10 sept baby van de maand september

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand september 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met maandag 8 oktober 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand september is Jaylen Matena geworden. Op de tweede plaats staat Jaïro Brouwer en op de derde plaats staat Cas van Erk.

 

 

Cas van Erk 16 sept

Chris den Besten 5 sept

Emily Fiole 26 sept

Eva Rozendaal 9 sept

Ilayda Yavaser 16 sept

Isa de Ruijter 7 sept

Ismail Al Hendi 17 sept

Jaïro Brouwer 18 sept

Jaron Besseling 3 sept

Jaylen Matena 10 sept

Jurssiano Henriquez 27 sept

Kabher Weldeslassie 5 sept

Kate van Lonkhuijsen 3 sept

Micha Boer 8 sept

Musab Abdi 23 sept

Neliene van der Graaf 23 sept

Nora Eijer 10 sept

Pien de Jong 4 sept

Ryan Lagendijk 17 sept

Zoë Bakker 16 sept

Zoëy Bloemheuvel 23 sept

James Rodrigues de Oliveira 30 september