ALBLASSERDAM – Muziekvereniging Excelsior en coverband Floqheart zorgen op zaterdag 6 oktober 2018 voor een concert in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. “Zowel samen als apart zorgen zij voor stevige rockmuziek. De muziek van Led Zeppelin, The Who, Amy Winehouse, Queen en Deep Purple is zo gearrangeerd dat zowel de harmonievereniging als de coverband goed tot hun recht komen. En dit levert soms spannende combinaties op,” belooft de organisatie. Het concert staat onder algehele leiding van dirigent Dominique Capello.

Als intermezzo laat het nieuw opgerichte Opstaporkestje van zich horen. Deze kinderen volgen kort, of soms al wat langer, individuele muziekles bij Excelsior. In het Opstaporkestje leren ze met elkaar samen te spelen. Het Opstaporkestje staat onder leiding van Desiree Riera.

Het concert vindt plaats in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Aanvang 20.00 uur. Zaal open 19.45 uur. Toegang gratis.