Advertorial
ALBLASSERDAM – Een feestelijke dag aanstaande woensdag 3 oktober 2018 van 09.00 tot 20.00 uur bij DA Van Zessen en ’t Kaasmes in winkelcentrum Makado in Alblasserdam: bij beide winkels, die naast elkaar in het Makado gevestigd zijn, wordt een verwendag gehouden. Bij drogisterij Van Zessen wordt een beauty verwendag gehouden. Klanten krijgen op veel aankopen twintig procent korting. Verder kunnen mensen gratis hun nagels laten lakken, zijn er visagieworkshops en wordt er advies over gezonde voeding gegeven. ’s Avonds wordt een receptenboek verloot. Het is de achttiende keer dat de beauty verwendag bij DA Mooi Van Zessen wordt gehouden. Jan van Zessen: “Een mooi moment voor klanten om kennis te maken met alle nieuwe geuren en kleuren.”
Bij kaaswinkel ’t Kaasmes, die dit jaar twintig jaar bestaat, wordt een kaasverwendag gehouden. Eigenaar Sjaak Wols: “Klanten krijgen op 3 oktober twintig dubbeltjes korting op een kilo kaas. Verder is er een presentatie over happen van de plank.”