PAPENDRECHT – Een 28-jarige motorrijder is zaterdagavond 15 september 2018 omgekomen bij een ongeluk op de Burgemeester Keijzerweg tussen Papendrecht en Alblasserdam. De man reed met een groep motorrijders richting Alblasserdam. De twintiger reed als achterste motorrijder en ging in de bocht bij de heuvel ter hoogte van het Nieuwland Parc bij Alblasserdam onderuit. De Vlaardinger die de motor had geleend, werd nog gereanimeerd, maar overleed ter plekke.

Zijn vrienden kregen in eerste instantie niets mee van het ongeval. Een tijd later, toen zij de man probeerden te bellen en hem niet te pakken kregen, werd duidelijk dat er iets mis was. Rond middernacht zijn de vrienden van de man alsnog naar de ongevalslocatie gegaan.

De politie onderzoekt hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren.