Advertorial
ALBLASSERDAM – Zaterdag 8 september 2018, de zaterdag voor het Havenfestival, wordt op de Alblas in Alblasserdam ‘Concert op de Alblas’ gehouden. Er zijn van 17.00 tot 23.00 uur optredens van zangeres Do, coverband Unbend, Soli Deo Gloria in big band formatie en een dj. De optredens vinden plaats op een ponton in het water, gericht naar de sluis op de Dam. Waar voorheen Alblaspop in het weekend vóór het Havenfestival op de agenda stond, zal nu dus het ‘Concert op De Alblas’ plaatsvinden.

De catering wordt verzorgd door de omliggende horecagelegenheden van Le Barrage, Blieck’s Point en het Wapen van Alblasserdam. Bij Le Barrage kan een speciaal ‘Concert op De Alblas-arrangement’ aangeschaft worden. Stichting ‘Op de Alblas’ is blij dat de omringende horeca dit evenement zo goed heeft ontvangen en is dankbaar voor de sponsorbijdragen van Le Barrage, Bliecks’s Point en het Wapen van Alblasserdam.

John van Krimpen van het Wapen van Alblasserdam vertelt: “Erg fijn dat Stichting Op De Alblas een gedurfd, vernieuwend initiatief in het centrum van Alblasserdam organiseert. Dit heeft alle ingrediënten voor een prachtig evenement.”

Chaim Uvero van Le Barrage is ook enthousiast: “Voor mij als ras-Alblasserdammer is het gat dat Alblaspop heeft achtergelaten nog steeds voelbaar. Dit nieuwe initiatief kan zomaar een nieuwe traditie worden om allemaal samen te komen. Met een drankje langs de waterkant of op ons terras met een verzorgd diner.”

Jan Buijs van Blieck’s Point vult aan: “We gaan bankjes en statafels plaatsen met mooi uitzicht over de sluis op het podium. Het doet me altijd goed om als drie horecagelegenheden hecht samen te werken voor een feest voor jong en oud.”

Reserveer de beste plekken via www.lebarrage.nl , info@blieckspoint.nl en info@wapenvanalblasserdam.nl.