Mees den Ouden 1 juni is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand juni 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met vrijdag 6 juli 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand juni is Mees den Ouden geworden. Op de tweede plaats staat Thirza Korteweg en op de derde plaats staat Brechtje van der Wal.

Tristan Mertens 5 juni

Thirza Korteweg 3 juni

Tessa van Rijswijk 19 juni

Ryan van den Hoek 13 juni

Rick Muilwijk 15 juni

Quin Reijm 30 juni

Pieter Cornelis Bambacht 14 juni

Niek Bouter 4 juni

Mozes Vos 18 juni

Mees den Ouden 1 juni

Manuel de Jong 27 juni

Livah Mouthaan 4 juni

Liam Schippers 6 juni

Lenn Smit 27 juni

Leander van Maren 6 juni

Jens van Essen 24 juni

Jayson Zwartbol 9 juni

Hanna Blijleven 21 juni

Ezer de Jong 12 juni

Emma Bakker 12 juni

Daan Bons 18 juni

Brechtje van der Wal 25 juni

Anna Kik 30 juni

Xem Kraaijeveld 4 juni