Bakermolen presenteert baby’s van de maand; Mees baby van de maand

Mees den Ouden 1 juni is de baby van de maand

Advertorial
ALBLASSERDAM – Verloskundigenpraktijk De Bakermolen uit Alblasserdam presenteert de ‘Bakermolenbaby’s’ van de maand juni 2018 op Alblasserdamsnieuws.nl. Bewonder al deze lieve baby’s! Alle ouders veel geluk gewenst met hun ‘kleintje’. Als aardigheidje kunnen bezoekers een stem uitbrengen. De baby met de meeste stemmen wordt dan ‘baby van de maand’ en wint een kleine fotoshoot en een foto op een houtblok cadeau. Voor de baby’s op de plaatsen twee en drie wordt een gratis babygymnastiekles beschikbaar gesteld. Uiteraard heeft de ‘verkiezing’ niets te maken met de mooiste / liefste / leukste, want dat zijn ze allemaal.

Bezoekers kregen tot en met vrijdag 6 juli 2018 de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. De baby van de maand juni is Mees den Ouden geworden. Op de tweede plaats staat Thirza Korteweg en op de derde plaats staat Brechtje van der Wal.

Tristan Mertens 5 juni
Thirza Korteweg 3 juni
Tessa van Rijswijk 19 juni
Ryan van den Hoek 13 juni
Rick Muilwijk 15 juni
Quin Reijm 30 juni
Pieter Cornelis Bambacht 14 juni
Niek Bouter 4 juni
Mozes Vos 18 juni
Mees den Ouden 1 juni
Manuel de Jong 27 juni
Livah Mouthaan 4 juni
Liam Schippers 6 juni
Lenn Smit 27 juni
Leander van Maren 6 juni
Jens van Essen 24 juni
Jayson Zwartbol 9 juni
Hanna Blijleven 21 juni
Ezer de Jong 12 juni
Emma Bakker 12 juni
Daan Bons 18 juni
Brechtje van der Wal 25 juni
Anna Kik 30 juni
Xem Kraaijeveld 4 juni

10 reacties

  1. Wat een wolk van een baby van onze lieve collega. De liefste en mooiste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *