ALBLASSERDAM – Een 70-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is maandagmiddag 25 juni 2018 gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising De Helling / Edisonweg in Alblasserdam. De man reed op zijn scooter over het fietspad langs De Helling. Op de kruising ontstond er een misverstand tussen een automobiliste en de scooterrijder. De automobiliste dacht dat de man gebaarde dat zij voor mocht gaan.

Op het moment dat de vrouw met haar auto de Edisonweg op reed, reed de man toch rechtdoor, waarna een aanrijding ontstond. De Hardinxvelder viel op de grond en heeft vermoedelijk zijn arm gebroken. De zeventiger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling en onderzoek. De automobiliste kwam met de schrik vrij.

Na het ongeval verleenden omstanders, tot de aankomst van de hulpdiensten, eerste hulp en regelden het verkeer.