ALBLASSERDAM –  Op 25 juni start de gemeente Alblasserdam met onderhoudswerkzaamheden van het asfalt op drie locaties in Alblasserdam. De werkzaamheden vinden in de avond en nacht plaats zodat het verkeer er zo min mogelijk hinder van ondervindt. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd. Ook zijn de werkzaamheden afgestemd met de hulpdiensten.

Asfaltwerkzaamheden Blokweerweg 25 op 26 juni
Een gedeelte van de rijbaan op de Blokweerweg is in slechte staat en wordt opnieuw geasfalteerd. Het gaat om het gedeelte vanaf de oversteek naar de Elthetokerk tot de kruising Van Hogendorpweg. Op 25 juni om 20.00 uur start de aannemer met het frezen van het wegdek. Dit duurt tot middernacht. Van middernacht tot 6.00 uur is de aannemer bezig met de asfalteringswerkzaamheden. Op 26 juni om 6.00 uur is de rijbaan klaar en weer open voor alle verkeer.

Asfaltwerkzaamheden rotonde Edisonweg 26 en 27 juni
Op de Wensveenrotonde op de Edisonweg komt een nieuwe deklaag. De aannemer start op 26 juni om 2.00 uur met het frezen van het wegdek. Op 26 juni tussen 6.00 uur en 19.00 uur is de rotonde open voor alle verkeer. Op 26 juni vanaf 20.00 uur wordt de rotonde geasfalteerd. Op 27 juni om 6.00 uur is de rotonde weer open voor alle verkeer.

Asfaltwerkzaamheden fietspad Molenpad op 26 juni
Een gedeelte van het fietspad op het Molenpad is in slechte staat en wordt opnieuw geasfalteerd. Het gaat om een stuk vanaf de Edisonweg richting Papendrecht. In de nacht van 26 juni start de aannemer met het frezen van het fietspad. Direct daarna asfalteert de aannemer het fietspad. Om 6.00 uur is het fietspad weer toegankelijk.