OUD-ALBLAS – Zaterdag 16 juni 2018 vindt weer de grootste rommelmarkt van Oud-Alblas plaats. Op het kerkplein aan de zijde van de Dorpsstraat en in de Kerkstraat en Schoolstraat zijn die dag weer veel spullen te koop en activiteiten te doen. De markt start om 08.00 uur en is rond 14.30 uur afgelopen. De opbrengst is voor zeventig procent voor de kerkvoogdij. Vijftien procent gaat naar Wycliffe Bijbelvertaling en de andere vijftien procent is voor de Stichting Ambulancewens.

Op de markt is weer voldoende te koop en genoeg te beleven. Zo zijn er meubels, salades, levensmiddelen, poppen en beren, speelgoed, puzzels, platen, fietsen, kaarten, kleding en boeken te koop. Verder kunnen mensen enveloptrekken en is er voor de jeugd een springkussen. Tot slot zijn er pannenkoeken, snacks, koffie en koek te koop.

Om het een en ander in goede banen te leiden worden de bezoekers, als zij met de auto naar Oud-Alblas komen, door verkeersregelaars naar een parkeerplaats verwezen.