ALBLASSERDAM – Afgelopen zaterdag 2 juni 2018 heeft voor het eerst sinds vele jaren weer een jeugdtoernooi bij Badmintonclub Alblasserdam (BCA) plaatsgevonden. Naast vijf jeugdteams van BCA, deden teams mee van VTO uit Cromstrijen, Raptim uit Gorinchem en Orbiton uit Leidschendam. BCA organiseerde het toernooi in verband met het 50-jarig jubileum van de vereniging dit jaar.

Er waren drie poules verdeeld naar leeftijd. “Soms was het niveauverschil wat groot, maar er werden ook veel spannende partijen gespeeld. Naast prijzen voor de eerste drie teams per poule kregen alle deelnemers een medaille als herinnering. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi en hoopt dat BCA hiermee een nieuwe traditie is gestart en ieder jaar een jeugdtoernooi kan organiseren,” meldt de club in een persbericht.