Advertorial
Een ongeval zit soms in een klein hoekje. Zelfs Max Verstappen heeft weleens een kop-staartbotsing. Het kan dus de beste overkomen. Waar Max echter de beschikking heeft over een heel formule 1-team om zijn wagen weer spic en span te krijgen voor de volgende race, heeft u dit waarschijnlijk niet. Toch heeft ook u enkele opties om uw verlies aan mobiliteit snel en voordelig ongedaan te maken. In het slechtste geval moet u uw auto naar de sloop brengen en een nieuwe kopen, en reparatie is ook een optie. Maar heeft u al eens gedacht aan het verkopen van uw auto voor export? Een schadeauto verkopen levert u namelijk vaak nog een mooie prijs op.

Schadeauto verkopen
Zoals op elke markt wordt de waarde van een auto bepaald door de wet van vraag en aanbod. Hoe hoger de vraag, des te hoger wordt de waarde van een auto. Maar, zo zult u denken, is er dan vraag naar kapotte auto’s? Het antwoord is ja! Alleen niet hier. In Nederland is het uurloon veel te hoog om nog rendabel een serieus mankement te kunnen repareren. Een reparatie kost vaak meer dan wat de auto nog zal opbrengen en daarom worden wagens eigenlijk veel te snel ‘total loss’ verklaard.

En dat is zonde. Gelukkig zijn er in Oost-Europa nog wel monteurs, zonder torenhoge woonlasten, die een schadeauto betaalbaar weer nieuw leven in kunnen blazen. Voor particulieren is het alleen soms lastig deze te vinden. East European Provider treedt daarom al meer dan tien jaar succesvol op als tussenpartij. Op hun website kunt u dan ook snel en eenvoudig uw kapotte auto verkopen, voor een zeer goede prijs. Zij bieden u gratis taxatie, gratis ophaalservice en nemen u al het papierwerk uit handen.

Schadeauto repareren
Een auto is meer dan alleen een vervoersmiddel. Voor veel mensen heeft een auto ook emotionele waarde. Wanneer de schade slechts een paar krasjes of een gebroken koplamp betreft, kan het daarom een goed idee zijn deze nog te laten repareren. Vraag echter altijd eerst naar de verwachte reparatiekosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Naar de sloop brengen
Na een zwaar ongeval of een duik in het kanaal, kan het zijn dat de auto ook in Oost-Europa niet meer rendabel gerepareerd kan worden. Zo’n auto is total loss en kan dan ook het beste naar de sloop gebracht worden. Het oud ijzer kan nog een paar tientjes opleveren.

Geen verrassingen
East European Provider werkt professioneel en betrouwbaar. Zij houden zich verre van de twijfelachtige praktijken die elders in de auto-opkoopwereld worden gehanteerd. Zo is de taxatie 100% transparant en krijgt u het afgesproken bedrag vóórdat de auto wordt opgehaald op uw rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, want een ongeval is immers al vervelend genoeg.

Meer informatie is hier te vinden.