ALBLASSERDAM – Voor werkzoekende 50-plussers uit Alblasserdam en omgeving wordt donderdagmiddag 12 april 2018 een bijeenkomst gehouden in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Werkzoekenden delen die middag ervaringen en tips. Verder is er een gastspreker en wordt er aan de hand van een thema en workshops geoefend op bijvoorbeeld solliciteren.

Sollicitatie
“In maart zijn er door de deelnemers sollicitatiefilmpjes gemaakt. We bespreken hoe je zulke filmpjes kunt gebruiken om een baan te vinden. Verder staat het oefenen van sollicitatiegesprekken op het programma,” zo laat de organisatie weten.

Havenkerk
Vanwege de verbouwing in het gemeentehuis, wordt de bijeenkomst gehouden in de Havenkerk aan de Ieplaan. De aanvang is om 14.00 uur.

Organisatie
De organisatie is in handen van de Stichting Werk+Ervaring. Deze stichting is opgericht door een groep werkzoekenden en wordt geleid door deskundige vrijwilligers die zelf hebben ervaren hoe het is om op latere leeftijd werkzoekend te worden. De Stichting is volledig onafhankelijk. Er wordt dus geen informatie gedeeld met UWV of Sociale Dienst. “Vertrouwelijkheid vinden wij heel belangrijk.” Aanmelden hoeft niet maar kan wel: info@werkpluservaring.nl