OUD-ALBLAS – Een 23-jarige man uit Oud-Alblas is in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 maart 2018 door de politie betrapt op het rijden met een ingevorderd rijbewijs. Ook bleek dat de man een voorwaardelijke straf had voor een eerder gepleegd strafbaar feit. De Oud-Alblasser kreeg een dagvaarding mee en zal zich op een later moment moeten verantwoorden bij de rechter. Bij zijn vertrek uit het politiebureau, stopte de twintiger zijn neus vol met verdovende middelen.

Vervolgens stapte hij weer in zijn auto en reed weg. Een politieagent zag dit gebeuren en al snel werd de man voor de tweede keer aangehouden. “Dat de man nu een groter probleem heeft moge duidelijk zijn. Door de arts is bloed afgenomen, wat uitsluitsel moet geven onder invloed van welke stof hij zijn auto bestuurde. Ook hiervoor zal hij zich op een later moment moeten verantwoorden,” aldus Politie Dordrecht.