ALBLASSERDAM – Ruud van Heek, werknemer bij Valk Welding in Alblasserdam, zal zijn vijftigste verjaardag niet snel vergeten. De Ridderkerker was dinsdag 27 februari 2018 jarig en werd door zijn collega’s uitgebreid in het zonnetje gezet. De vijftiger, die bekend staat als groot fan van voetbalclub Feyenoord, werd in de ochtend opgehaald door zijn collega’s die de spelersbus van Feyenoord hadden gehuurd.

Aangekomen in Alblasserdam werden fakkels aangestoken en werd ‘Er is er één jarig’ voor de vijftiger gezongen. Aan het einde van de werkdag werd Ruud met een Ferrari naar huis gebracht.

Ruud van Heek had in het verleden zelf al eens gezegd dat hij op zijn vijftigste verjaardag opgehaald wilde worden met de Feyenoordbus. Zijn collega’s hadden dit onthouden en zorgden er dinsdag voor dat deze wens uitkwam.