ALBLASSERDAM – Ramon Pardo, lijsttrekker van D66 Alblasserdam heeft woensdagavond 14 februari 2018, het D66-verkiezingsprogramma overhandigd aan de vijf andere Alblasserdamse partijen die meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Het programma heet ‘open’. “En zo staan de sociaal liberalen ook tegenover de andere vijf partijen in Alblasserdam. Open voor een constructieve open samenwerking in de komende vier jaar,” zo meldt de partij in een persbericht.

Lijsttrekker Ramon Pardo vertelt: “Met een OPEN houding ben je optimistisch en geef je vertrouwen aan anderen. Optimistisch is D66 over de toekomst van Alblasserdam en met  luchtkwaliteit zijn we, door er samen aan te werken, al op de goede weg. D66 maakt de keuze voor een zelfbewust OPEN dorp dat niet zijn muren optrekt maar zich openstelt voor ideeën van buitenaf. ‘Samen Doen’ doe je met iedereen en niet alleen met de mensen van je eigen achterban.”

Denk bij OPEN ook aan:
•             De toegang tot ons dorp, te vaak staan we in de file, ons dorp moet OPEN.
•             De (winkel)voorzieningen voor iedereen, maar met name voor de ouderen,  moeten beschikbaar en OPEN blijven.
•             Een OPEN gemeentehuis met lokale expertise voor iedereen.
•             De uitgaansgelegenheden voor onze jeugd, ook die moeten OPEN zijn en blijven.

Met de uitreiking van het vastgestelde D66-verkiezingsprogramma is het programma ook openbaar. Belangstellenden kunnen het hier downloaden. Meer informatie is te vinden op www.d66alblasserdam.nl