ALBLASSERDAM – Voor de vijftiende keer wordt op woensdagmorgen 24 januari 2018 de jaarlijkse Interkerkelijke Vrouwenochtend gehouden in Alblasserdam. Een bijzondere vrouwenochtend, die al jaren met plezier georganiseerd wordt door enthousiaste vrouwen uit vele Alblasserdamse kerken. Ieder jaar neemt een kerk het voortouw en samen met de andere kerken wordt een aansprekend programma bedacht. Dit jaar staat de organisatie onder leiding van de Hervormde Gemeente Wijk II, beter bekend als de Ichthuskerk aan het Scheldeplein.
Tijdens deze ochtend staan de bezoekers onder leiding van Marja Verschoor-Meijers, een enthousiast spreekster, freelance schrijfster en auteur van verschillende boeken. Het thema voor deze ochtend is: ‘blikopener’ toegespitst op de vraag: “Zijn jouw ogen open voor wat God laat zien?”.

Marja is auteur van diverse boeken die in de VS en in Nederland worden gepubliceerd. Ze schrijft haar boeken in beide talen. Haar maandelijkse columns verschijnen in één van de grootste christelijke tijdschriften van Nederland. Samen met haar man is zij de oprichter van de stichting Traveling Light, een non-profit organisatie die streeft naar praktische, financiële en spirituele aanmoediging voor christelijke initiatieven in heel Europa en het Midden-Oosten.

Ook dit jaar is er weer tijd voor ontmoeting. Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij kunnen bezoekers weer winkelen bij de diverse stands. Er zal een collecte worden gehouden voor een vrouwenproject van de stichting Traveling Light én voor de onkosten van de ochtend. Vanaf 08.45 uur staan de deuren van de Ichthuskerk aan het Scheldeplein open.

Het programma begint om 09.15 uur en duurt tot 11.30 uur. Er is kinderopvang voor kinderen tot de leeftijd van zes jaar. Voor meer informatie of verzoek om vervoer kunt u bellen met Sophie van der Klooster (078-6918906) of Marianne Krabbendam (078-7501604).