Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Autorijschool De Streekrijschool is een begrip in de regio. Menig autobestuurder heeft bij De Streekrijschool zijn of haar rijbewijs behaald. In 2018 bestaat De Streekrijschool 35 jaar. Riet van Schooneveld-Van den Berg heeft vanaf de oprichting van de rijschool, op 9 september 1983, aan het roer gestaan. Per 1 januari 2018 draagt zij het stokje over aan Truus de Ruiter-van Namen.

Riet van Schooneveld gaat met pensioen na bijna 40 jaar actief te zijn geweest op het gebied van verkeersveiligheid. Riet startte bij de toenmalige autorijschool CTR Freja, deed jaren vrijwilligerswerk voor Veilig Verkeer Nederland, gaf verkeerslessen op basisscholen en zette het complete verkeersexamen op voor 5e klas/groep 7 leerlingen in Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam. Als rijinstructeur heeft Riet vele theorielessen en praktijklessen gegeven, met als resultaat het rijbewijs, zelfs meerdere generaties binnen complete families zijn bij De Streekrijschool geslaagd. Nu draagt Riet de rijschool over aan Truus de Ruiter, maar ze blijft parttime beschikbaar.

Succesformule
Truus de Ruiter is al meer dan 19 jaar rijinstructeur bij De Streekrijschool en kent alle ins en outs. De werkwijze van De Streekrijschool is gebaseerd op een samenwerkingsverband met meerdere zelfstandige instructeurs. De succesformule is gebaseerd op de sociale instelling van de rijschool en het gunnen van een kans aan iedereen, ongeacht talenten. Vanaf januari zet Truus als rijschoolhouder de succesformule van De Streekrijschool voort, in samenwerking met de vaste instructeurs Ibrahim Karaca en Stef Meegdes.

Nieuwjaarsborrel
De Streekrijschool wil deze ontwikkelingen vieren en op de feestelijkheden toosten met alle leerlingen, oud-leerlingen, nieuwe leerlingen en relaties. Zij zijn allen van harte uitgenodigd voor een feestelijke nieuwjaarsborrel op dinsdag 9 januari a.s. van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Waellant, Ooievaar 10 te Nieuw-Lekkerland. U bent van harte welkom.

De Streekrijschool wenst iedereen een succesvol en vooral verkeersveilig 2018 toe.