ALBLASSERDAM – Meer dan 350 mensen hebben zaterdag 7 oktober 2017 meegedaan aan de Molenloop van de Alblasserdamse Atletiekvereniging (AAA). Er waren dit jaar parcoursen van 10 Engelse mijlen en 5 Engelse mijlen. Daarnaast was er voor de kinderen een gratis ‘kidsrun’. De startschoten voor de regenachtige Molenloop werden gegeven door burgemeester Jaap Paans. Alle parcours voor volwassenen gingen over verharde paden langs de molens.

“We kunnen, ondanks het weer dat ons minder goed gezind was, terugkijken op een prachtige loop. Dank aan Jos die deze loop het hele jaar heeft voorbereid en dank aan iedereen die heeft meegewerkt! Het smaakt wederom naar meer. We kunnen met dit mooie resultaat het winterseizoen in en op naar het nieuwe seizoen,” aldus Peter van Det van de Alblasserdamse Atletiekvereniging AAA.

De uitslagen van de Molenloop, die dit jaar voor de derde keer werd gehouden, zijn hier te vinden.