ALBLASSERDAM – De kinder –en jeugdkoren Amazing Kids en Teen & Voices, onder leiding van Hanneke Scherff, treden zaterdag 7 oktober 2017 van 16.00 tot 17.30 uur op in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam.  Ook samenzang staat op het programma. De koren treden geheel belangeloos op ten gunste van de Stichting Samanatha uit Alblasserdam. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de stichting Samanatha.

De Stichting Samanatha http://www.samanatha.org zet zich in voor kansloze kinderen in Hyderabad in India. Mede door haar inspanning is er inmiddels een tehuis voor 50 jongens en een tehuis voor 50 meisjes gerealiseerd. Deze kinderen wonen in het tehuis, krijgen daar eten en (bijbels)onderwijs en worden zo beschermd tegen uitbuiting, prostitutie en criminaliteit.

De organisatie laat weten: “Kom zaterdag 7 oktober naar de Ichtuskerk en luister en zing mee en geniet van deze bijzondere gelegenheid. Uw aanwezigheid en bijdrage zijn echt van betekenis en maken het verschil. De kids van Hope Home en Hope Home for Girls zijn u zeer erkentelijk.”