Politie ontzegt boze klant toegang tot Kwikfit in Alblasserdam

ALBLASSERDAM – De politie heeft maandagochtend 2 oktober 2017 een boze klant de toegang tot autogarage Kwikfit aan de Kelvinring in Alblasserdam ontzegd. De man was laaiend en wilde verhaal halen bij de medewerkers van het bedrijf. Een aantal politiewagens kwam ter plaatse om de boel te sussen. De politie heeft de man weggestuurd en geadviseerd om het conflict via de klantenservice van het bedrijf op te gaan lossen.

 

 

11 reacties

  1. Laat er altijd mijn zomer/winterbanden wisselen. De monteurs die er werken zijn prima kerels, altijd aardig en voorzichtig met mijn auto. Die bedrijfsleider (of man achter de balie) weet ik niet, maar heb er nog nooit problemen mee gehad.

  2. @Bas Terloop;
    Ik ga er ook naar toe met mijn T-Ford , kunnen ze weinig aan slopen.
    Je heb merkgarage’s ,BOVAG garage’s en dan heb je nog de VAKgarage’s hm hm ,dan heb je nog de beunen en dit soort bedrijven .
    Als je zeg goedkoop te zijn moet de winst voor dit soort bedrijven ergens vandaan komen .

  3. “Een aantal politiewagens kwam ter plaatse om de boel te sussen”, da’s knap dat die wagens dat zo maar konden! Betekent dit dat de politie hun wagens “leeg” (zonder agenten, dus) erop uit stuurt om in te grijpen? Tjonge, ik wist dat de techniek intussen vergevorderd is, maar dit is nieuw. (grapje mensen, grapje….)

  4. ja als je naar kwik fit gaat weet je dat je waardeloze service krijgt dan moet je geen verhaal gaan halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *