Advertorial
ALBLASSERDAM – CDA Alblasserdam zoekt enthousiaste en betrokken Alblasserdammers die mee willen werken aan een groen, sportief en zorgzaam Alblasserdam. Op 21 maart 2018 staan de Gemeenteraadsverkiezingen op het programma, waarbij de partij zich opnieuw met veel energie sterk wil maken voor onze samenleving.
Het CDA vervult als christelijke middenpartij in Alblasserdam een verbindende rol. Het CDA gelooft in de kracht van ‘samen’. Een sterk CDA is nodig voor een goed lokaal bestuur. Voorzitter André Ruikes ziet Alblasserdam als een typisch CDA-dorp: “Niet voor niets hebben we als brede volkspartij voor jong en oud vele periodes op opbouwende wijze deel mogen uitmaken van het college in uiteenlopende coalities.” „Tegelijkertijd blijven we kritisch op plannen van de wethouders,” vertelt hij verder. “De belangen van inwoners, ondernemers en verenigingen moeten goed verdedigd worden.”

Alblasserdammers met een christendemocratische overtuiging, die ideeën hebben voor Alblasserdam en die samen willen bouwen aan Alblasserdam, worden door het CDA van harte uitgenodigd om kennis te komen maken. Het CDA zoekt mensen die weten wat er leeft op school, straat en in de kerk en vereniging. De komende periode werkt het CDA Alblasserdam aan het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 2018. Wellicht is het raadlidmaatschap iets voor u?

Belangstelling? Stuur dan een berichtje naar Arco Strop arco@strop.nl of stuur een Whatapp bericht naar 06-24673065