KINDERDIJK – De jaarlijkse Molenmarkt die vrijdag 8 september 2017 in Kinderdijk werd gehouden, is, ondanks de regenbuien, door honderden mensen bezocht. Het aantal bezoekers was door het weer wel beduidend minder dan voorgaande jaren. De braderie ging rond 17.00 uur van start. Ook dit jaar waren er weer tal van kraampjes met sieraden, kleding, boeken, cadeauartikelen, oliebollen en meer.

De kinderrommelmarkt werd vanwege het regenachtige weer verplaatst van de Christineweg naar een tent achter de kerk. In de dorpskerk werd een ‘sing-in’ gehouden.

De opbrengst van  de Molenmarkt gaat naar het onderhoud van de plaatselijke speeltuin´t Balkengat.

Een aantal bezoekers kwam behalve voor de markt, ook voor de molens die deze week na zonsondergang in de schijnwerpers staan. De molens zijn de hele week tot 23.00 uur verlicht. Zaterdag 9 september is de laatste dag van de ‘verlichtingsweek’.