ALBLASSERDAM – Op donderdag 24 augustus gaat het Inspire2liveChoir weer beginnen met de repetities. Het koor telt inmiddels 185 leden uit de hele regio en ver daarbuiten. Het koor staat onder leiding van dirigent Peter Overduin en wordt bijgestaan door Annelies Schep als zangcoach.

Het koor repeteert 1 x per 14 dagen in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 te Alblasserdam. Het koor zingt een breed repertoire en alle opbrengsten zijn bestemd voor de kankerbestrijding. In de afgelopen 6 jaren heeft het koor ruim 705.000 euro geschonken aan diverse doelen van de kankerbestrijding.

In het najaar geeft het koor diverse grote concerten in Gorinchem, Apeldoorn, Klundert en Papendrecht.

Dirigent Peter Overduin vertelt: “U wordt van harte uitgenodigd om de sfeer te komen proeven bij dit bijzondere koor. In het bijzonder nodigen we bassen en tenoren uit. Voor meer inlichtingen: www.inspire2livemusic.nl of karinoverduin@hotmail.com en telefonisch 06-40090921.”