NIEUW-LEKKERLAND – Een man uit Bleskensgraaf is woensdagmiddag 26 juli 2017 in een sloot gereden bij Nieuw-Lekkerland. De man reed op het fietspad tussen de Broekmolen langs de Oude Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland en De Donk in Streefkerk. Door onbekende oorzaak schoot hij van het asfalt en kwam deels in de sloot terecht. Een boompje voorkwam dat de man en zijn wagentje helemaal in de sloot belandden.

De brandweer kwam als eerste ter plaatse. De brandweerlieden hebben de man en zijn scootmobiel op de kant getrokken. De Bleskensgraver bleek niet gewond te zijn geraakt. Wel was hij zo erg geschrokken, dat hij niet meer verder kon rijden. Meneer is, samen met zijn vrouw, door de politie thuisgebracht.

De scootmobiel en de fiets van het echtpaar zijn door de brandweer naar een wat ruimere locatie gebracht. Daar zijn beide vervoersmiddelen in een politiebus gezet.