OUD-ALBLAS – Marjolein Koole is op zoek naar een vrouw die dinsdagochtend 18 juli 2017 al hardlopend haar twee honden uitliet in het Alblasserbos tussen Oud-Alblas en Papendrecht, ter hoogte van de Peilkade. “De honden, een Amerikaanse Stafford reu en een bruine, waarschijnlijk, Amerikaanse buldog, vielen rond 07.00 uur mijn Oudduitse Herderteef aan,” zo schrijft Koole op haar Facebookpagina.

Koole vervolgt: “Ik dacht dat er geen schade was, maar thuis bleek de hond een behoorlijke wond op haar borstkas te hebben. Inmiddels ligt zij nu op de operatietafel om de wond schoon te spoelen en te hechten. Ook moesten er thoraxfoto’s gemaakt worden, omdat de dierenarts bang was dat haar longen beschadigd waren. Ik wil graag met deze mevrouw in contact komen vanwege de dierenartskosten.”

De hardloopster kan via deze pagina contact opnemen met de eigenaresse van de Oudduitse Herder. De oproep van Koole is inmiddels al bijna 1300 keer gedeeld.

Foto: Marjolein Koole.