ALBLASSERDAM – Marjan de Groot en Mark van Oosterhout van Raaak Personeel hebben een cheque van 1373,- euro aan de Voedselbank in Alblasserdam. Het uitzendbureau opende onlangs op feestelijke wijze het nieuwe hoofdkantoor aan de Edisonweg en vroeg aan genodigden een bijdrage voor de Voedselbank. Vrienden, familie en zakenrelaties doneerden gul. In de collectebussen zat aan het eind van de avond om precies te zijn 686 euro en 50 cent. Raaak heeft dat verdubbeld naar 1373, – euro.

Marjan de Groot van Raak vertelt: “We hebben bij Raaak alles wat ons hart begeert. We wilden ter ere van de opening graag iets betekenen voor Alblasserdammers die het moeilijk hebben.”

Carmen Valk- Struik van de Voedselbank is erg blij met het geld: “We hebben een hele oude koelbus en zijn toe aan een nieuwe. Dit geld komt dus heel goed van pas.”