NIEUW-LEKKERLAND – Een 17-jarige scooterrijder uit Bergambacht is zondag 4 juni 2017 gewond geraakt bij een ongeval op de Middelweg in Nieuw-Lekkerland. De jongen reed over de Middelweg en had, na diverse keren scooterpech, zijn helm even afgezet in verband met de warmte. Op de kruising met de Planetenlaan zag de scooterrijder een automobiliste die van rechts kwam over het hoofd. Er ontstond een botsing, waarbij de 17-jarige ten val kwam.

De Bergambachter liep diverse (schaaf) wonden op, waaronder een aantal in zijn gezicht. De tiener is ter plaatse behandeld door een medewerker van de ambulancedienst. Hij is daarna door zijn ouders opgehaald. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

Foto’s: Jeffrey Reit, Stefan van Aarle en Peter Stam.

**De hoofden van de politieagenten zijn op verzoek onherkenbaar gemaakt**