ALBLASSERDAM – Vijftien kinderen van basisschool De Schalm in Alblasserdam zijn afgelopen week geslaagd voor hun typecursus. Begin dit jaar is er een samenwerking gestart tussen De Schalm en Maria’s School uit Alblasserdam. Door de collectieve aanmeldingen via de school, kon er een ‘collectief-gereduceerde prijs’ worden aangeboden, waar ouders gebruik van hebben gemaakt.

Afgelopen vrijdag werden de certificaten uitgereikt aan Yarah van der Aar, Suzanne Brunenberg, Floor Deen, Jasmijn Deen, Niels Deen, Bauk de Keijzer, Joek de Keijzer, Bram van Beelen, Nienke Gaal, Abel Benjamin Koedood, Puck Magnin, Fenna Mets, Emma Smink, Sarah Smink, Nova Vonk.

“Jullie hebben het super goed gedaan. Wij wensen jullie heel veel type-plezier toe. Het scheelt jullie een hoop tijd in de toekomst,” aldus Maria Middelkoop van Maria’s School.