ALBLASSERDAM – Popkoor Prestige Alblasserdam is opzoek naar nieuwe leden. Het popkoor staat onder leiding van dirigente Mariska Prins en repeteert wekelijks op donderdagavond in de theaterzaal ‘Royaal’ van Landvast. Popkoor Prestige Alblasserdam bestaat bijna één jaar en is één van de twintig popkoren die de naam Popkoor Prestige dragen. In 2015 is Popkoor Prestige opgericht door dirigent Ton van Diepen en Marketeer Sandra Rotmans. Samen hebben zij de ambitie om het grootste popkoor van Nederland te worden.

De repetities vinden wekelijks plaats op donderdagavond van 20.00-22.00 in de theaterzaal ‘Royaal’ van Landvast. Op donderdag 4 mei en 11 mei organiseert Popkoor Prestige Albasserdam 2 proeflessen.

Mannen en vrouwen in de leeftijd van 12-65+ zijn van harte welkom om mee te zingen. Muziekervaring is geen vereiste, maar plezier in samen zingen wel. Dit biedt amateurzangers de mogelijkheid om te leren zingen en samen met anderen te streven naar de hoogste kwaliteit in zang en show. Het popkoor zal op regelmatige basis deelnemen aan concerten en evenementen.

Ben je enthousiast geworden? Geef je dan op voor 2 proeflessen. Dit kan via www.popkoorprestige.nl/aanmelden of via administratie@popkoorprestige.nl