ALBLASSERDAM – Een man is vrijdagavond 21 april 2017 gewond geraakt in Alblasserdam. Even voor 22.00 uur kreeg de politie een melding dat een man bij een deur van de flat de Wiardi Beckmanstraat vanuit het niets gestoken zou zijn met een mes en door meerdere mannen  belaagd / geslagen zou zijn. Het slachtoffer zou na deze mishandeling gevlucht zijn naar de Willem de Zwijgerlaan.

Vanuit de meldkamer werd een ambulance, samen met een aantal politie-eenheden naar de Willem de Zwijgerlaan gestuurd. Ook werden 5 politie-eenheden naar de Wiardi Beckmanstraat gestuurd. Een aantal agenten droeg ‘zware vesten’, omdat er mogelijk gestoken was.

Omdat het slachtoffer, dat inderdaad naar de Willem de Zwijgerlaan was gegaan, nauwelijks Nederlands sprak, was het voor de politie erg lastig om te achterhalen wat er nu precies was gebeurd. Ambulancepersoneel heeft de gewonde man nagekeken. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

In de Wiardi Beckmanstraat werden sporen, waaronder een stok en wat houtsplinters van een deur, veilig gesteld. Er werden geen aanhoudingen verricht. De politie gaat uitzoeken wat er nu precies is voorgevallen.

Heeft u iets gezien of gehoord dat met het voorval te maken heeft of te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844.