ALBLASSERDAM – Op zaterdagavond 22 april 2017 wordt in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Alblasserdam een psalmzangavond met bovenstem georganiseerd. De opbrengst van de avond is bestemd voor de stichting Timotheos, die zich inzet voor weeskinderen in Malawi. De avond wordt georganiseerd door de Alblasserdamse werkgroep voor de stichting: negen jongeren uit Alblasserdam en omgeving die in de zomer van 2016 in Malawi een huis hebben gebouwd en zich nu verder inzetten voor het werk van de stichting.

Medewerking aan de zangavond wordt verleend door de Bovenstemgroep Hardinxveld-Giessendam. Organist is Reindert de Bruijn. De toegang is vrij. De opbrengst van de collecte die wordt gehouden is bestemd voor onderwijs aan ouderen en (wees)kinderen in Malawi. De zangavond begint om 19.30 uur. De kerk (Plantageweg 172 te Alblasserdam) is vanaf 19.00 uur open.