NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 8 april 2017 organiseert de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland weer haar jaarlijkse rommelmarkt. Deze markt wordt gehouden van 9.00 uur tot 15.30 uur in en om het kerkgebouw aan de Mattenbies in Nieuw-Lekkerland. Al bijna 30 jaar organiseert de kerk deze markt, waarbij een gedeelte van de opbrengst naar een aantal goede doelen gaat.

Op de markt wordt onder meer kunst en kitsch, boeken, meubels, lampen, elektrische apparaten en computers, glaswerk, kleding, potten, pannen, sieraden, tassen, cadeauartikelen, kaarten, handwerkartikelen en heel veel speelgoed aangeboden. Dit jaar zijn ook de Wereldwinkel en het Nederlands Bijbelgenootschap weer te gast met een kraam vol met informatie en producten.

Tijdens het rondneuzen op de markt draait de hele dag het rad van avontuur. Daarbij zijn voor jong en oud prijzen te winnen. Zowel binnen als buiten wordt er allerlei lekkers verkocht: verse oliebollen,  patat, hamburgers, ijs, soep en heerlijke broodjes. Voor bezoekers die moe geworden zijn van het rondneuzen op de markt is er de mogelijkheid om koffie, thee of fris te drinken in de koffiehoek, met versgebakken cake of koek.

Net als vorig jaar kunnen bezoekers van de markt ook weer tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de TukTuk taxidienst. De jeugd kan zich vermaken met vele activiteiten zoals schminken, grabbelen, enveloppen trekken en touwtjes trekken. Kijk voor meer informatie over de markt op www.hervormdegemeentemaranatha.nl/rommelmarkt