Advertorial
ALBLASSERDAM –
Welke doktersassistent(e) wil ons team komen versterken voor 1 à 2 dagen per week, op termijn mogelijk 3 dagen?  In het Gezondheidscentrum Plantage 45 in Alblasserdam zit de hoofdvestiging van MedicaPlus waar vier artsen voor Functionele Geneeskunde bij zijn aangesloten. Tijdens de vakantie van je collega gaat het om meer dagen. MBO-niveau 4 is vereist, net klaar met de opleiding mag. Ervaring met venapunctie is een pré.

Wij zoeken iemand die administratief sterk is, de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift, dienstverlenend is ingesteld, zelfstandig werkt, graag aanpakt, flexibel is en vaardig is met computerprogramma’s (MS-office en EPD).

Taken bestaan o.a. uit het fungeren als eerste aanspreekpunt voor de patiënten via telefoon en email, het uitvoeren van agendabeheer en facturatie, de verwerking van laboratoriumuitslagen en het uitvoeren van paramedische handelingen zoals scanafname en venapunctie.

Voor informatie over onze Praktijk voor Functionele Geneeskunde, zie www.drkorbee.nl. Voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen, tel. nr. 078-6932424. Je kunt je CV sturen naar info@drkorbee.nl.

Plantage 45 werd in oktober 2014 feestelijk geopend na een grondige verbouwing.