ALBLASSERDAM – Een 48-jarige vrouw uit Alblasserdam is zaterdag 25 maart 2017 lelijk ten val gekomen met haar elektrische fiets. Het ongeval gebeurde op de Parallelweg in Alblasserdam. De Alblasserdamse schrok van een auto die van rechts kwam. De Damdorper remde vervolgens zo hard, dat ze onderuit ging en op straat terecht kwam. Omdat de fietsster erg veel last had van haar bekken / heup, lukte het niet om de fiets onder haar vandaan te halen en overeind te komen.

Omstanders belden 112. Een ambulance kwam niet veel later met spoed ter plaatse. De vrouw kreeg middelen toegediend, om de pijn te onderdrukken. Vervolgens kon de vrouw, met hulp van omstanders, losgemaakt worden van de fiets en op een brancard worden gelegd. De veertiger, die vermoedelijk een fractuur heeft opgelopen, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.