ALBLASSERDAM – Een 79-jarige man uit Alblasserdam is maandag 27 maart 2017 op de Dam in zijn woonplaats gewond geraakt. De man reed in een driewielige scootmobiel en stak ter hoogte van het zebrapad bij de sluis op de Dam over. Doordat hij aan de overkant van de weg te scherp stuurde en mogelijk een stoeprand raakte, kiepte het wagentje, inclusief de bestuurder, om. De man liep daarbij een aantal verwondingen op. Omstanders hielpen de scootmobieler overeind en belden 112.

Omdat de man kortademig was en flinke last van zijn schouder had, werd hij ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Er werd onder meer onderzocht of er sprake was van een klaplong of ribkneuzing . De Damdorper moet in ieder geval één nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven.

De zoon van de gevallen man, komt graag in contact met de personen die eerste hulp hebben geboden aan zijn vader. Zij kunnen zich melden via info@alblasserdamsnieuws.nl of 0640092253.