NIEUW-LEKKERLAND – Een fietser in Nieuw-Lekkerland is maandag 13 maart 2017 zijn rijwiel even kwijt geweest, nadat hij een auto had ‘versierd’ met een condoom. Dat meldt de politie. Bij de politie kwam een melding binnen over fietsendiefstal. Nader onderzoek wees uit dat de fiets even afgepakt was door iemand, nadat de fietser een auto ‘versierd’ had met een condoom. De tweewieler is inmiddels weer in het bezit van de eigenaar. Verder werden er afgelopen weekend weer auto’s vernield langs de Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland.

Er werden banden kapot gesneden, spiegels vernield en voertuigen bekrast. Vorige maand werden ook al diverse voertuigen vernield. Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de vernielingen te maken kan hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.