ALBLASSERDAM – Stichting Waardeburgh houdt jaarlijks in al haar zorgcentra een vrijwilligersbuffet om alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet. De vrijwilligers van zorgcentrum De Waard in Alblasserdam genoten afgelopen week van een gezellige avond met een buffet met als afsluiting een grand dessert.

Tijdens deze avond werden 19 vrijwilligers in het zonnetje gezet voor 5, 10, 15, 25 en 25 jaar vrijwilligerswerk. Als dank voor hun inzet werden zij toegesproken door Peter de Wit, Raad van Bestuur van Waardeburgh en ontvingen alle jubilarissen een bloemetje.  Eén dame en één heer waren respectievelijk 40 en 50 jaar vrijwilliger bij Waardeburgh. Omdat zij niet bij het buffet aanwezig konden zijn, ontvingen zij thuis een boeket bloemen en een oorkonde, binnenkort gevolgd door een Waardeburgh-speld. De oorkonde is in 2017 ingesteld als extra blijk van waardering.

Foto: Leo van Herwijnen

Bovenstaande jubilarissen zijn 5 jaar vrijwilliger bij Waardeburgh.