ALBLASSERDAM – In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 januari 2017 zijn er in de wijk Kinderdijk in Alblasserdam minstens drie personenauto’s opengebroken. Bij een auto in de Merelstraat (VW Polo) werd het slot geforceerd en een autoradio gestolen. Bij een auto in de W. B. van der Veldenstraat (Audi A3) werd een zijruit ingeslagen, maar er werd daar niets ontvreemd. In de Lekstraat (ter hoogte van de Tuigersstraat) werd van een andere Audi A3 ook een ruit kapot gemaakt. Van deze auto werd ook het stuur geforceerd.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de auto-inbraken te maken kan hebben, worden verzocht hun tips te melden bij de politie via het nummer 0900-8844. Ook beelden van beveiligingscamera’s in de wijk zijn welkom.

Verder raadt de politie mensen die ook slachtoffer zijn geworden van (auto)inbraak aan om altijd aangifte hiervan te doen.  Bij heterdaad meldingen mag direct 112 worden gebeld.