ALBLASSERDAM – Vrijdag 13 januari 2017 is een automobilist tegen de achterkant van een andere auto gereden. Dit gebeurde rond 20.45 uur op de Vinkenpolderweg tussen Oud-Alblas en Alblasserdam. De jongeman vroeg de bestuurster van de aangereden auto te volgen om de papieren in te vullen, maar omdat de automobiliste er niet direct achteraan kon, raakte zij de bestuurder in de drukte kwijt. De automobiliste komt graag alsnog met de jongeman in contact.

Het gaat om een jongen van in de twintig jaar. Hij had een hondje bij zich en reed in een driedeurs auto; mogelijk van het merk Volkswagen of Peugeot. Mogelijk kwam het getal 58 in het kenteken voor.

Bent of kent u de betreffende jongeman? Neem dan contact op met de redactie via mail of telefoon. Dit kan via info@alblasserdamsnieuws.nl of via 0640092253.