HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft woensdagavond 11 januari 2017 gezocht naar mogelijke inbrekers / dieven op een bouwterrein aan het Noordeinde, net naast de Brug over de Noord in Hendrik-Ido-Ambacht. Vijf politie-eenheden kwamen vanuit de regio met spoed ter plaatse, nadat iemand had gemeld dat er twee personen op het afgesloten bouwterrein rondliepen. Het terrein werd afgezet en agenten kamden het gebouw en de omgeving uit.

Niet veel later kwam ook een hondengeleider ter plaatse. De agent klom, met de politiehond in zijn nek, over één van de hekken, om vervolgens met zijn viervoeter op zoek te gaan na sporen van het gesignaleerde tweetal.

Na uitgebreid zoekwerk werd uiteindelijk niemand aangetroffen en werd de actie gestaakt. Of er daadwerkelijk spullen zijn gestolen, is nog niet duidelijk.