ALBLASSERDAM –  Gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam heeft zich afgelopen week ingezet voor Serious Request. In het totaal is hiermee 2500 euro opgehaald. Met verschillende activiteiten heeft de gymvereniging geprobeerd om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Heel de week konden leden hun lege flessen inleveren. Dinsdag 20 december was de eerste grote activiteit: de sponsorloop. Op het terrein van de Atletiek Afdeling Alblasserdam mochten de gymnasten een half uur rondjes rennen om zo veel mogelijk geld op te halen. Van klein tot groot, iedereen heeft zijn best gedaan.

Zaterdag vond de kleedjesmarkt plaats. Leden konden zich aanmelden voor een kleedje, waarop zij spullen konden verkopen. Al het geld wat zij hiermee ophaalden, ging naar Serious Request.

Naast de kleedjes konden de kinderen zich laten schminken, tumbling springen, enveloppen trekken en natuurlijk eten en drinken kopen.

Het streefbedrag van 500 euro, werd ruimschoots gehaald. “KDO heeft haar streefbedrag vervijfdubbeld. Een geweldig bedrag van 2500 euro voor kinderen met longontsteking,” zo laat de organisatie weten.