ALBLASSERDAM  -Een 45-jarige vrouw uit Alblasserdam is woensdagavond 30 november 2016, rond 19.00 uur lelijk ten van gekomen bij de Korenbloemstraat/Van Eesterensingel. Zij liep daarbij meerdere complexe botbreuken op aan haar bovenarm. “Omdat er zeer waarschijnlijk sprake is van blijvende schade ben ik op zoek naar de vriendelijke meneer die kwam aangelopen toen ik daar op straat lag en vroeg of hij kon helpen. Het was een voor mij onbekend gezicht, maar ik zou heel graag in contact komen met deze meneer,” zo laat de Alblasserdamse weten.

De vrouw liep samen met haar man en hondje vanuit de Korenbloemstraat richting het zebrapad op de Van Eesterensingel. De veertiger vertelt: “Ik struikelde over een naar soort uitstekend stoeprandje. Ik heb daarbij mijn bovenarm op meerdere plaatsen gebroken. Omdat dit nogal complexe breuken waren, ben ik inmiddels geopereerd en zit ik weer met een plaat en schroefjes in elkaar. Het is voor mij belangrijk om naast mijn man, nog een getuigenverklaring te hebben van de akelige val.”

Bent u de man die hulp aanbood / getuige was of weet u wie deze man is? Neem dan contact op met de redactie via het nummer 0640092253 of via het mailadres info@alblasserdamsnieuws.nl