nieuw-lekkerland-klokradio-jaap-paans-0464NIEUW-LEKKERLAND – Burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam heeft afgelopen zaterdag opgetreden als gastpresentator in het programma ‘Tussen de Middag’ van lokale omroep Klokradio. De burgemeester werkt regelmatig mee met bedrijven in het Damdorp. Hij zoekt daarmee de verbinding tussen de burgers, het bedrijfsleven en de overheid. Om die reden ging hij ook in op het verzoek van de lokale omroep Klokradio om eens een eigen live-programma op de radio te maken.

Samen doen
Paans werd in de studio aan de Klipperstraat in Nieuw-Lekkerland ontvangen door hoofdredacteur Marjo de Waard en technicus Kees Kok. In het programma stond de samenlevingsagenda van Alblasserdam centraal. Er werd aandacht besteed aan een viertal thema’s rond ‘Samen Doen’: Samenleven in Alblasserdam, Besturen in Alblasserdam, (Be)leef in Alblasserdam en Actief in Alblasserdam. Burgemeester Paans hield telefonische interviews met een aantal Alblasserdammers, waaronder Riens Gort, Lies Wiesbrock, Harum Karaslan en Klaas Timmerman.

Blij
Paans verklaarde na afloop van de uitzending blij te zijn met de ondersteuning van de medewerkers van Klokradio en de dames van het secretariaat en de afdeling communicatie van de gemeente Alblasserdam.

Klokradio
Klokradio is lokale omroep van Alblasserdam en Molenwaard. Vanuit de studio aan de Klipperstraat in Nieuw-Lekkerland worden dagelijks uitzendingen verzorgd die met name gericht zijn op de lokale activiteiten binnen de dorpen van het uitzendgebied. Bij Klokradio werden tientallen vrijwilligers. De omroep komt rond van bijdragen van donateurs en sponsoren. Daarnaast krijgt Klokradio overheidssteun middels subsidie. Klokradio is te ontvangen via de etherfrequenties 97.3 FM en 107.0 FM, de kabelfrequenties zijn 102.4 FM in Alblasserdam en op 105.9 FM in de gemeente Molenwaard. Ook via internet is Klokradio wereldwijd te beluisteren.

De uitzending van afgelopen zaterdag is hier terug te luisteren. (Bij het programma ‘Tussen de Middag’)

nieuw-lekkerland-klokradio-jaap-paans-0464

Deel dit bericht via...