img_6739-mediumNIEUW-LEKKERLAND – Een 35-jarige fietsster is zondagavond 16 oktober 2016 op de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland aangereden door een scooterrijder. De vrouw reed op haar fiets richting huis. “De Planetenlaan heeft een middengeleider die de weghelften scheidt. Zij zag voor zich een scooter en auto aan komen rijden. Net voor de middengeleider zag zij dat de scooter de andere weghelft opreed en haar kant van de weg opreed,” vertelt een woordvoerster van de politie.

De bestuurder van de scooter zag haar vermoedelijk niet en schepte haar. De vrouw viel op het wegdek. De politiewoordvoerster vervolgt: “Hierop stopten beide voertuigen. Uit de auto stapten twee mannen die zich met de bestuurder van de scooter bemoeide. Mogelijk ontstond er daarna een vechtpartij. De bestuurder van de auto vertelde voor wat betreft de afloop een ander verhaal, net als meerdere getuigen. Ofwel… geen duidelijk verhaal.”

De politie heeft de ontstane ruzie gesust en ambulancepersoneel heeft de gevallen vrouw nagekeken. De fietsster hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Jeffrey Reit.

img_6739-medium

img_6737-medium img_6746-medium