soli-compleet-compact_rgb-witALBLASSERDAM – Op dinsdag 25 oktober start Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria in Alblasserdam weer met een nieuwe blazersklas. Iedereen vanaf 8 jaar die een koper blaasinstrument wil leren bespelen kan meedoen.  Hoorn, bariton, bugel, trombone of trompet zijn de instrumenten waaruit de deelnemers deze ronde kunnen kiezen. Onder leiding van een vakbekwame docent van Soli maken de leerlingen kennis met het bespelen van een instrument.

Deze cursus van 6 weken is een laagdrempelige manier om kennis te maken met muziek en het spelen op een echt muziekinstrument. Soli stelt de instrumenten hiervoor beschikbaar. Deelname aan de blazersklad kost 30 euro voor 6 lessen. Opgave en meer informatie: Connie Lindhoud connielindhoud@kpnmail.nl  06-24932762

Startdatum: dinsdag 25 oktober
Tijd: 18.15-19.00 uur
Locatie: Landvast Alblasserdam
www.sdgalblasserdam.nl

soli-compleet-compact_rgb-wit