soli-efteling-mediumALBLASSERDAM – Opleidingsorkest Solide uit Alblasserdam was afgelopen zaterdag 8 oktober 2016 te gast in attractiepark De Efteling om een concert te geven in de muziekkiosk op het aldaar gelegen Anton Pieck plein. In het kader van het klank- en spektakel festijn nodigt De Efteling jaarlijks meerdere amateur muziekgezelschappen uit om een concert te geven en deze keer was die eer toebedeeld aan het opleidingsorkest van Soli.

De jeugd van het opleidingsorkest van Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria vond het best speciaal om op zo’n leuke locatie een concert te geven, in de nabijheid van de nostalgische draai- en zweefmolens werd een sprookjesachtig concert gegeven voor het langslopende publiek. Naast het muziek maken was er uiteraard nog voldoende tijd over om attracties te bezoeken.

soli-efteling-medium