IMG_9898 (Medium)ALBLASSERDAM – Op de parkeerplaats langs de Van Hogendorpweg, ter hoogte van de Blokweerweg in Alblasserdam is maandag 5 september 2016 een gestolen auto aangetroffen. Het voertuig stond al langere tijd op de parkeerplaats. Nadat een buurtbewoner het kenteken op internet had ingetoetst, zag hij dat de wagen als gestolen geregistreerd stond. Dit werd doorgegeven aan de politie. Het voertuig is maandagmiddag door een bergingsbedrijf meegenomen en zal door de politie nog worden onderzocht op sporen.

De eigenaar van de auto, een persoon uit Augustinusga (Friesland, red.), meldde op 29 juli 2016 op internet dat de Peugeot was ontvreemd. De Fries vroeg mensen uit te kijken naar het voertuig.

Nadat de auto op sporen onderzocht is, zal deze weer teruggegeven worden aan de eigenaar.

Mensen die meer informatie hebben over de auto, worden verzocht deze informatie te delen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

20160905_151424 (Medium)

IMG_9898 (Medium)