2016-05-28 18.27.12 (Medium)ALBLASSERDAM – Het Metakids Bedrijventoernooi dat afgelopen week op sportpark Souburgh in Alblasserdam werd gehouden, heeft een recordbedrag van 12.231,45 euro opgeleverd. Dat laat de organisatie vrijdag 3 juni 2016 weten. Het was de zeventiende keer dat het toernooi voor Metakids werd gehouden. De cheque werd overhandigd aan afgevaardigde Tom van ’t Hek. Dankzij dit bedrag is het mogelijk dat er meer onderzoek wordt gedaan naar stofwisselingziekte.

“We kunnen wederom terugkijken op een prachtige en zeer geslaagde dag! De sfeer tijdens dit toernooi was als altijd erg gezellig en sportief. Bij aanvang nam Nathalie Michielsens van Metakids even het serieuze woord, waarna om 13.00 uur de aftrap van het toernooi was. Het hoofdveld bij v.v. Alblasserdam was ingedeeld met 4 kleine veldjes en een grote springkussen in het midden voor de kleinsten (en groten) onder ons. Iedereen zette zijn beste beentje voor, er werd gelachen maar zeker ook fanatiek gestreden om de eerste plaats. Tijdens de barbecue werden de prijzen uitgereikt aan de winnaar en het meest sportieve team (oftewel het team dat als laatste was geëindigd). De échte winnaar was natuurlijk Metakids, die de hele dag aanwezig was en ook een handje heeft meegeholpen met het bijhouden van alle standen,” zo laat het team van MiniBedrijvenToernooi weten.

De foto’s die tijdens het toernooi zijn gemaakt zijn te vinden op www.minibedrijventoernooi.nl en op de Facebookpagina.

2016-05-28 18.27.12 (Medium) IMG_0659 (Medium) IMG_0797 (Medium)