20160531_193146 (Medium) (2)ALBLASSERDAM – Een 55-jarige man uit Alblasserdam is dinsdagavond 31 mei 2016 met zijn fiets tegen een lopende vrouw gebotst. Dit gebeurde op het pad naast de West-Kinderdijk in Alblasserdam. De man reed met een kratje bier achterop zijn fiets en hield dit met één hand beet. Net voor het passeren van de voetganger stuurde de Damdorper verkeerd en botste tegen de 47-jarige vrouw uit Alblasserdam.

De vrouw raakte door de aanrijding gewond aan haar voet en is naar het ziekenhuis gebracht. Een foto moet duidelijk maken of er sprake is van een botfractuur. De fietser bleek te veel alcohol genuttigd te hebben.

Hij werd ter plekke aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Papendrecht. Op het politiebureau bleek dat de man iets meer dan twee keer te veel alcohol had gedronken. Hij blies 470 ugl (microgram alcohol per liter uitgeademde lucht) terwijl 220 ugl de maximum is. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

20160531_193146 (Medium) (2)

IMG_7383 (Medium)